Järvastaden Meanderslingan 34

  • 2 rum och kök
  • Boarea 55 kvm
  • 2 750 000 KR
  • Avgift 2900 kr/mån

Fräsch tvåa på plan tre av fem i nyproducerad fastighet, med ljusa väggar och bra förvaring.

I dynamiska Järvastaden finns den här fräscha tvåan med luftig planlösning, balkong och ljusa ytskikt.

Lägenheten består av en social del med sällskapsytor i öppen planlösning och en privat del som utgörs av ett ombonat sovrum. Rakt fram från den stilrena entrén kliver du in i ett ljust vardagsrum som ligger i öppen planlösning med det smakfulla köket. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen som vetter mot en lugn innergård.

Intill vardagsrummet ligger det rofyllda sovrummet som har en platsbyggd garderob med smidig skjutdörr. Även i den stilrena entrén finns en stor inbyggd garderob med skjutdörr som effektivt får undan alla bylsiga jackor, mössor och vantar. Till höger från entrén finns också en rymlig klädkammare. Till vänster från entrén ligger det smakfulla badrummet med infällda spotlights och vitt kakel, samt mörkgrå klinker på golvet. Omsorgsfullt valda material som parkett och klinkergolv i kombination med väggarnas ljusa ytskikt ger en känsla av ljus och kvalitet. Ett tre till fyra kvadratmeter stort förråd finns i bostadshusets källare, och under huset finns garage.

I Järvastaden bor du nära service, skolor, förskolor, vatten, skog och natur men ändå nära Stockholm city. Läget i Järvastaden är optimalt med fem minuters promenad till Ica Nära. Mittemot fastigheten finns en libanesisk restaurang och på nära avstånd två olika pizzerior samt en thairestaurang. Även kemtvätt, frisörer och gym finns i bostadens omedelbara närhet. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns det mycket natur att välja på i Järvastaden — härifrån är det nära både till Ursviks fritidsområde och Igeldammens naturreservat. Förutom närliggande gym finns det fullt av härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk, och på en cykelturs avstånd flera bra badplatser i Edsviken och Brunnsviken.

Kommunikationerna från lägenheten är utmärkta, med busshållplats precis utanför dörren. Bostaden ligger mittemellan pendeltågsstationen Ulriksdal och tunnelbanestationen Hallonbergen, med två olika bussar som åker till båda stationerna med tät trafik. Den shoppingsugne tar istället direktbussen till Mall of Scandinavia eller Solna Centrum, eller åker med pendeltåget in till city på ca 10 min. Med bil går det snabbt att ta sig upp på E4:an, varifrån man tar sig till Arlanda på 30 minuter och till city på 10.

Här bor du i en äkta bostadsrättsförening, så att ditt boende blir både tryggt och besvärsfritt. Välkommen till ett bekvämt, naturnära boende i ett härligt område nära stan!

PLANLÖSNING

HALLENS väggar är målade i en fräsch vit nyans, som avtecknar sig mot en ljus träparkett. En rejäl, inbyggd garderob med skjutdörrar rymmer alla ytterkläder och skor. Till höger från entrén finns också en rymlig klädkammare.

KÖKET är smakfullt och välplanerat. Här möts du av en stilren inredning i vitt kakel och släta träluckor i samma färg, som döljer massor av förvaringsplats i lådor och skåp. Kyl, frys, diskmaskin från Bosch och spiskåpa från Siemens blänker i rostfritt stål, medan den svarta bänkskivan matchar ugnen och den inmonterade mikrovågsugnen, båda från Bosch. Till kökets många fördelar hör den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet, vilket är perfekt när du vill umgås med vänner samtidigt du fixar med maten. Intill fönstret finns den härligt ljusa matplatsen, med gott om plats för familj och vänner.

VARDAGSRUMMET har vita väggar som samspelar vackert med den ljusa ekparketten och ger rummet ett ljust och luftigt uttryck. Balkongens placering gör att den känns som en förlängning av vardagsrummet, och särskilt under sommartid smälter de samman till en sammanhängande social yta. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, golvlampa och TV-möbel.

BADRUMMET ligger vägg i vägg med köket. Här finns ett inglasat duschutrymme, en välupplyst spegel och en tvättfatskommod med gott om förvaring. Det spatiösa rummet rymmer även kombinerad tvätt- och torkmaskin i stapel. Golvets mörkgrå klinkers bryter effektfullt av mot väggarnas vita kakel.

SOVRUMMET har vita väggar och ljus träparkett. Rikligt med ljus når hit via ett stort fönster med utsikt över den lugna innergården. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. En platsbyggd garderob med praktisk skjutdörr bidrar till det stilrena uttrycket.

BALKONGEN mäter åtta kvadratmeter och har utsikt över innergården. Här finns plats för både en ordentlig balkongmöbel, mysiga lyktor och växter.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 09842. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 55m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Bredband, tv och telefoni levereras från Ownit Broadband AB.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 09842 i Brf Liljekonvaljen. 2 750 000 kr. Avgift 2 900 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 100 kr/månad, försäkring ca 125 kr/månad, vatten ca 100 kr/månad samt TV, bredband och telefoni ca 260 kr/månad.
Totalt ca 585 kr/månad, sammanräknat per år ca 7 020 kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Liljekonvaljen. Allmänt om föreningen: Brf Liljekonvaljen (äkta bostadsrättsförening) består av 145 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt i tre flerbostadshus i 5-6 våningsplan. Utöver det kommer det att finnas 4 hyreslokaler. Husen är byggda av Skanska. Till föreningen hör adresserna Dammtorps allè 11, 13, 15. Våtmarksvägen 33-35. Fridensborgsvägen 130-142. Meanderslingan 34-36

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Meanderslingan 34 copy

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb