Silverdal Margreteborgsvägen 25

  • 3 rum och kök
  • Boarea 80 kvm
  • Byggår 2013
  • utgångspris
    3 500 000 KR
  • Avgift 4913 kr/mån

En ljus, välplanerad 3:a om 80 kvm i öppen planlösning och med 2 härliga balkonger finns nu i trivsamma Silverdal, nära naturen, city och service!

En genomgående lägenhet med ljus och rymd samt bra planlösning karaktäriserar denna fräscha 3:a om 80 kvm i centrala Silverdal. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta medan sovrummen ligger avskilt.

Bostadens kanske största tillgång är de två balkongerna, båda rymliga och placerade åt varsitt håll, vilket gör att du nästan hela dagen har sol på någon av dem. Bostaden får också rikligt med ljusinsläpp via många stora fönster och genomgång runt köket gör gemensamhetsytorna lättillgängliga.

Interiören är ljus och fräsch med ekparkettgolv i alla rum utom badrummet som har klinkergolv med golvvärme. Köket har rejält med både förvaringsplats och arbetsytor, badrummet är rymligt med praktisk tvätthörna. En separat klädkammare ger mycket utrymme för förvaring.

Till lägenheten hör ett förråd på bottenplan. Föreningen har en stor fin och öppen gård med sandlåda där småbarn kan leka, samt sittmöbler och grill så att man lätt kan gå ut och njuta av sommarkvällar i hemkvarteret. I övrigt finns cykel- och barnvagns-rum samt ett antal p-platser både utomhus och i garage (hyrs via kö). Mer information om föreningen finns på www.silverdalskulle.se.

Här får familjen nära till både service, rekreation, naturupplevelser och bad. Kring Edsviken finns fina strövområden, badplatser samt motionsspår för både löpning och skidåkning. I Kista finns en rackethall och i Sollentuna finns simhall. Mysiga utflyktsmål når du med cykel, exempelvis Ulriksdals slott och trädgård. Du kan även rulla ända in till Stockholms city på bra cykelvägar.

Området är lugnt och barnvänligt, med närhet till såväl lekplatser som förskolor och skolor. Fem minuter bort har du Silverdals torg med bra närservice, bland annat en liten livsmedelsaffär, gym, café och ett par restauranger. Större shoppingcentrum finns i Sollentuna, Kista och Mall of Scandinavia.

Kommunikationerna är smidiga och läget väldigt bra med snabb restid till både stan och Arlanda. Jobbar du i Stockholm kan du ta pendlarbussen till/från Sergels torg varje vardag, och det går även bussar till pendeln i Helenelund och Sollentuna, samt till Kista och Danderyd där du kan byta till t-bana. Närmaste busshållplats finns två minuter bort.

Välkommen till en väldigt tilltalande, ljus och social 3:a i näst intill nyskick, med två balkonger och fint läge i Silverdal!

PLANLÖSNING:

HALLEN är välkomnande och praktisk med bra plats för klädavhängning och förvaring. Väggarna är vita och golvet ekparkett.

BADRUMMET har mörkt melerat klinkergolv med golvvärme samt helkaklade vita väggar. Duschhörnan har glasvägg och tvättställskommoden rymmer gott om förvaring. Här har du även egen tvättstuga med både maskiner, arbetsbänk och överskåp.

KÖKET är sobert med mattsvart elegant kakel ovanför arbetsbänken och som matchas av en svart maskinpark. Både väggarna och skåpen är vita. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger utrymme för en flexibel matplats som du kan utöka vid behov och det är mycket ljus från stora fönster.

VARDAGSRUMMET i öppen planlösning med köket där du kan möblera med stora soffor och fåtöljer för såväl avkoppling som umgänge med släkt och vänner. Extra höga fönster ger väldigt mycket ljus och skapar ett härligt rymd. Väggarna är vita förutom tv-väggen som har en dekorativ tapet, golvet är ekparkett.

STORA BALKONGEN rymmer både matbord och vilstolar för många sköna stunder av sol, avkoppling och måltider under sommaren.

SOVRUM 1 är ett spatiöst master bedroom med egen balkong och sagolikt ljusinsläpp från balkongdörr och fönsterparti med glas ända ner till golvet. Väggarna är vita med en elegant fondtapet och golvet är ekparkett.

LILLA BALKONGEN är en mysig liten balkong där du kan äta frukost på morgonen och varva ner på kvällen med utsikt över omgivningarna och gården, här får du plats med ett fikabord eller en vilstol.

SOVRUM 2 är ett bra barnrum med vita väggar och gott om plats för skrivbord och fåtölj förutom säng. Rummet har sina fönster mot gården och har parkettgolv liksom övriga rum.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 9945, våningsplan 2 av 5 . Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 80m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget gällande TV, telefoni och bredband. Bredbandshastighet 100/100. Tillvalstjänster (tex. utökning av internethastighet eller tv-kanaler) beställs och betalas av den enskilda bostadsrättsinnehavaren.

Bilplats

Det finns två gemensamma uppvärmda garage med 70 platser. Uthyrningen av dessa platser sköts av Skanska. Föreningen har även 34 utomhusplatser för uthyrning. Garageplatserna kostar ca 1 163 kr/ månad och utomhusplatserna ca 400 kr/månad. Separat kö till både garage och utomhusplatser.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 9945 i Brf Silverdals Kulle 1. Utgångspris 3 500 000 kr. Avgift 4 913 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar värme och vatten. Tillkommer gör ett obligatoriskt tillägg från föreningen om 220 kr/månad för bredband. Övrig driftskostnad är ca 250 kr/månad för försäkring samt ca 300 kr/månad för hushållsel. Uppgifterna avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 0.957%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Silverdals Kulle 1. Allmänt om föreningen: Föreningen (äkta) består av 118 stycken bostadsrätter upplåta med bostadsrätt och 2 stycken hyreslokaler. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Energiprestanda 74 kWh/m² per år.

Andel årsavgift har ej gått att få fram. Inga kommande renoveringar är inplanerade för 2019 enligt uppgift från föreningen. För frågor om eventuella avgiftsförändringar vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Överlåtelseavgift är 1 138 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 455 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Överlåtelseavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.5 mb