Silverdal Margreteborgsvägen 24

  • 3 rum och kök
  • Boarea 66 kvm
  • Byggår 2013
  • budstart 3 100 000 KR
  • Avgift 4169 kr/mån

Spektakulär vindsvåning med 3 rum och 2 soliga balkonger med härlig utsikt, finns nu tillgänglig i bästa läge i Silverdal.

En smart planerad, fantastisk vindsvåning, väntar på familjen som önskar ett boende utöver det vanliga, i ett trivsamt, barnvänligt område nära natur, service och kommunikationer i Silverdal.

Bostadens främsta tillgång är den spatiösa sällskapsdelen med sin generösa takhöjd och sitt speciella takfönster, som tillsammans skapar rymd och ljus. Och med den öppna planlösningen till köket skapar allt en stor social yta för härligt umgänge. Gavelläget ger också mycket ljus då bostaden har fönster åt 3 håll förutom takfönstret. Planlösningen tar också väl tillvara varje kvadratmeter på ett optimalt sätt, med rymliga sovrum samtidigt som det finns gott om förvaringsutrymmen i både garderober och klädkammare.

De båda balkongerna om 6 respektive 4,5 kvm ger extra trivsel och skapar ytterligare ytor på sommaren då de blir som extra rum. Den ena vetter åt öster med morgonsol och den andra vetter åt sydväst med eftermiddags- och kvällssol.

Hela bostaden är ljus och luftig med vita väggar och parkettgolv i alla rum. Till bostaden hör ett förråd om 2 kvm. Föreningen har även två gemensamma gårdar där man kan vara ute och grilla och där barnen kan leka. P-platser finns att hyra via kö. Mer information om föreningen finns på http://silverdalskulle.se.

Här får du lugnet nära pulsen, centralt i Silverdal och med gångavstånd till bad, naturupplevelser och motionsspår i Edsviken. Strövområden finns också på Järvafältet där du till exempel kan både promenera, rida och cykla. Gott om idrottsanläggningar finns, som gym, fotbollsplaner samt simhall i Sollentuna centrum. Även förskolor och skolor finns på gångavstånd, den närmaste förskolan ligger rakt över gatan.

Silverdals torg är din egen lokala handelsplats med närlivs, gym, café, ett par restauranger, frisör, spelbutik/kiosk och presentbutik. Du kan också snabbt ta dig till flera stora shoppingcentrum som Kista galleria, Sollentuna centrum och Mall of Scandinavia.

Från busshållplatsen tre minuter bort reser du smidigt både till city och andra knutpunkter. Här går direktbuss till och från Stockholms city varje vardag, morgon och kväll, för enkel pendling, samt bussar till Danderyd, Kista, Helenelund med mera. I Kista finns tunnelbana, och pendeltåg har du Helenelund eller Sollentuna, båda på bekvämt cykelavstånd.

Välkommen till en mycket tilltalande 3:a med 2 balkonger, öppna sällskapsytor och fin interiör, med både lugnet och stadspulsen inom räckhåll.

PLANLÖSNING:
HALLEN är ett yteffektivt kapprum med bra utrymme för klädavhängning. Ytterkläder med mera får plats i garderober med spegelskjutdörrar.

BADRUMMET har mörkt klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Duschdelen har en vikbar glasvägg och i tvättställskommoden finns utmärkt plats för mycket förvaring. I tvätthörnan finns även en bra arbetsbänk samt väggskåp.

KÖKET är elegant med vita luckor, vitt kakel och vit maskinpark bestående av inbyggd micro, integrerad ugn, diskmaskin och kyl/frys samt en svart bänkskiva. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och är ett mysigt rum med snedtak och fönster i vindskupa. Ytorna är väl utnyttjade med öppna hyllor under snedtaket och vid fönstret finns plats för matbord för 4.

VARDAGSRUMMET karaktäriseras av ljus och rymd genom sitt snedtak, det stora takfönstret som tillför rummet en extra dimension, samt en enastående takhöjd. Den öppna planlösningen med köket skapar en stor social yta där du lätt kan umgås med vänner och familj medan du lagar mat. Förutom loungedel finns plats för bokhyllor och läshörna. Här finns också utgången till den ena balkongen genom en helglasad dörr vilken ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

STORA BALKONGEN om 6 kvm är en härlig solig oas med utrymme för matbord och vilstolar. Här kan du varva ner och njuta med härliga middagar och sköna vilstunder i eftermiddags- och kvällssolen.

SOVRUM 1 är ett härligt master bedroom med utgång till balkongen genom en helglasad dörr. Förutom dubbelsäng finns även plats för en mysig läshörna och förvaring.

LILLA BALKONGEN är med sina 4,5 kvm en härligt solig yta med morgonsol där du kan placera ett fikabord för att koppla av med utsikt mot den lugna gröna gården på baksidan.

SOVRUM 2 är ett mysigt barnrum med plats för skrivbord, lekhörna och sittplats i vindskupan förutom säng.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 9972. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 66m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget gällande TV, telefoni och bredband. Bredbandshastighet 100/100. Tillvalstjänster (tex. utökning av internethastighet eller tv-kanaler) beställs och betalas av den enskilda medlemmen.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 9972 i Brf Silverdals Kulle 1. Budstart 3 100 000 kr. Avgift 4 169 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme samt vatten.
Utöver månadsavgiften tillkommer obligatoriskt tillägg för Kabet-TV, telefoni och bredband ca 220/månad, obligatoriskt El-tillägg ca 375 kr/månad (regleras efter faktiskt förbrukning per kvartal) samt hemförsäkring ca 150 kr/månad.
Totalt ca 745 kr/månad, sammanräknat per år ca 8 940 kr.
Uppgifter från säljaren.

Andel i föreningen är: 0.812%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Silverdals Kulle 1. Allmänt om föreningen: Föreningen (äkta) består av 118 stycken bostadsrätter upplåta med bostadsrätt och 2 stycken hyreslokaler. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Energiprestanda 110 kWh/m² per år.

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Avgiften höjdes med 2% i januari 2019, inga vidare planerade avgiftsförändringar för 2019, uppgifter från föreningen (2019-01-07)

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Överlåtelseavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb