Silverdal Margreteborgsvägen 22

  • 2.5 rum och kök
  • Boarea 66 kvm
  • Byggår 2014
  • pris 2 850 000 KR
  • Avgift 4087 kr/mån

Fräsch och luftig 2,5:a i barnvänliga kvarter, med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

I naturnära Silverdal finns den här fräscha 2,5:an med balkong och badkar. En tillbyggd, vägg skapar ett mysigt extra barnrum med spännande vinklar.

Lägenheten utgörs av en social del med ljusa sällskapsytor i öppen planlösning, och en privat del med sovrum, barnrum och badrum. Rakt till höger från den stilrena entrén kliver du in i ett smakfullt kök som övergår sömlöst i ett luftigt vardagsrum med utgång till en 9 kvadratmeter stor balkong. Från balkongen har du utsikt över omgivningarna, med både skog och närliggande hus.

På andra sidan av vardagsrummets tillbyggda vägg finns det fantasifulla barnrummet med en mysig loftsäng, som ligger mittemot det spatiösa, vitkaklade badrummet. Vägg i vägg ligger ett rofyllt master bedroom, målat i en avslappnande djupblå färg, med ordentlig plats för dubbelsäng och garderober. Omsorgsfullt utvalda material som ekparkett och klinkergolv samt smakfulla väggfärger i flera rum ger en övergripande känsla av gedigen kvalitet. Ett 11 kvadratmeter stort förråd finns i bostadshusets källare. Parkerar gör du enkelt på gatan eller i garage via föreningen.

Läget i Silverdal är optimalt. Här bor du nära skolor, förskolor, vatten, skog och natur och ändå så nära Stockholm city. Service, shopping och kommunikationer finns på gångavstånd, liksom många fina lekplatser. På Silverdals torg finns café, sushirestaurang pizzeria, närbutik, gym och inredningsbutik. Ett större utbud av service finns i Sollentuna centrum, Stinsen och Kista galleria. För ett aktivt friluftsliv finns härliga promenadstråk och mängder av motionsspår både sommar och vinter. Vacker natur och mysiga badplatser finns både längsmed Edsvikens vatten och Ulriksdals slottspark, samt på närliggande Järvafältet.

Kommunikationerna i Silverdal är utmärkta. Här passerar flera busslinjer som bland annat kan ta dig till Mörby centrum, Danderyds sjukhus och Kista där det finns tunnelbana. Pendeltågstation finns en kvarts promenad bort i Helenelund, och på vardagar går det i rusningstrafik direktbussar till Sergels torg. Med bil går det snabbt att ta sig upp på E4:an, varifrån man tar sig till Arlanda på 20 minuter och till Stockholm city på 10. Till Sollentuna Centrum och Kista Centrum tar det bara några minuter med bil.

Välkommen till ett bekvämt, naturnära boende i ett idylliskt område nära stan!

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 09976, våningsplan 1 av 5. Hiss finns.

Storlek

2.5 rum och kök. Boarea ca 66m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget gällande TV, telefoni och bredband. Bredbandshastighet 100/100. Tillvalstjänster (tex. utökning av internethastighet eller tv-kanaler) beställs och betalas av den enskilda medlemmen.

Bilplats

70 garageplatser och 34 parkeringsplatser via separat kö disponeras av föreningen. Garageplats kostar 1 163 kr/månad och utomhusplats kostar 400 kr/månad.

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd, källarförråd samt gemensam innergård.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 09976 i Silverdals Kulle 1 . Pris 2 850 000 kr. Avgift 4 087 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring ca 208 kr/månad, kabel-TV ca 220 kr/månad samt hushållsström ca 167 kr/månad.
Totalt ca 595 kr/månad, sammanräknat per år ca 7 140 kr/ år.
Uppgifter från säljaren samt föreningen
Andel i föreningen är: 0.81203%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Silverdals Kulle 1

Övrigt

Energiprestanda 88 kWh/m² per år.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under resterande del av 2018 enligt uppgift från föreningen. (2018-11-08)

Överlåtelseavgift är 1 138 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 445 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Avseende antal rum skiljer sig uppgifterna i mäklarbild (2 rok) från anonnserade 2,5 rok. För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ej angiven

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Ej angiven

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.5 mb