Sjöberg Lomvägen 40

  • 1 rum och kök
  • Boarea 35 kvm
  • pris 1 650 000 KR
  • Avgift 2043 kr/mån

Välkommen till en välplanerad och fin lägenhet på 35 kvm i kanonläge, nära friluftsområden och bad. Möjlighet till snabbt tillträde!

I ett väldigt bra läge väntar en 1:a på 35 kvm, perfekt som första boende eller singelbostad, med närhet till all nödvändig vardagsservice i Sjöberg och samtidigt bara ett stenkast från stora friluftsområden samt närhet till badplatser.

Bostaden är riktigt bra planerad med välkomnande och ljus hall, yteffektivt riktigt kök med rum för en liten matplats, samt ett väl tilltaget vardags/sovrum där man får plats med både säng och sällskapsmöbler, hemmabio med mera.

Interiören är genomgående ljus och golven är parkett utom i badrummet som har plastmatta. Bostaden har även generöst med förvaringsutrymmen i kök och hall. Till lägenheten hör ett källarförråd på 3 kvm. Föreningen har en välutrustad tvättstuga samt festlokal, övernattningslya och gym.

Läget är väldigt lugnt och fridfullt i ett bra område. Framför allt får du här möjlighet att direkt utanför huset kunna ge dig ut på löprundor, skogspromenader, skidåkning på vintern, svampplockning med mera i de stora naturområdena kring Roslagsleden. På andra sidan detta område har du Enebyängens gård och idrottsplats. Dessutom är det bara 10-15 minuter att gå till badplatser vid både Edsviken och Rösjön, bekvämt och härligt på sommaren.

Närservice finns i Sjöbergs centrum, bland annat en Hemköpsbutik samt pizzeria, skräddare, frisör med mera. Det finns även förskolor och skolor i området. Närmaste större handelsplatser är Mörby centrum och Sollentuna, även Täby centrum och Mall of Scandinavia ligger lättillgängligt med buss eller bil.

Från detta fridfulla område kan du snabbt ta dig till flera större knutpunkter där det finns pendel eller tunnelbana för vidare färd till city. Från Sjöbergs centrum går det bussar mot bland annat Sollentuna centrum där du har pendeltåg och Mörby centrum där du har t-bana.

Välkommen till en smart planerad, ljus och sällskaplig 1:a som känns större än sina 35 kvm, i optimalt läge nära bad, motionsspår, service och kommunikationer!

Planlösning

HALLEN har gott om förvaring. Här är det parkettgolv och vita väggar, och öppnar upp mot vardagsrummet rakt fram.

KÖKET är ett ovanligt rymligt och bra arbetskök för att vara en mindre lägenhet, med gott om skåp och lådor samt dubbel diskho. Interiör och inredning är genomgående i vitt inklusive kaklet ovanför arbetsbänken. Köket rymmer ett mindre matbord. Golvet är parkett.

VARDAGSRUMMET är stort, ljust och trivsamt med generösa ytor för soffgrupp, hemmabio och bokhyllor med mera - allt i ett stilrent rum med vita väggar och en ljus mönstrad fondtapet. Dubbla fönster ger mycket ljusinsläpp till det här mysiga sällskapsrummet där man även får plats med en säng och kan skapa en sovdel. Golvet är parkett.

BADRUMMET har ljusblå plastmatta och vita väggar. Här finns en stor duschhörna med en list som "vattenstopp", samt i övrigt en bra tvättställskommod och spegelskåp utöver wc.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 121. Hiss finns ej.

Storlek

1 rum och kök. Boarea ca 35m².

TV- och internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Comhems analoga basutbud ingår i månadsavgiften.

Bilplats

I föreningen finns 114 garageplatser, 71 st parkeringsplatser och 17 st gästparkeringar. Hanteringen av kösystem för p-platser och garage sköts av Brf Rösjön.

Övriga byggnader

Det finns övernattningsrum, föreningslokal, hobbylokal, gym och bastu. I föreningen finns det fyra tvättstugor (i hus 32, 44, 46 och 54). I föreningen finns även lekplatser, boulebana och en liten fotbollsplan. Varje lägenhet har ett källarförråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 121 i Brf Rösjön. Pris 1 650 000 kr. Avgift 2 043 kr/mån. Övrig driftkostnad 150 kr/år, varav:
Försäkring: 150 kr

Bostadsrättstillägg (hos Trygg Hansa) ingår i avgiften, hemförsäkring tecknas själv. (Uppgiften är hämtad från brf hemsida 2018-10-05). Kostnaden för hemförsäkring är en shablon och varierar beroende person/försäkringsbolag.
Bostadsrätten är inte pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 142 kWh/kvm år

Bostadsrättsförening

Brf Rösjön. Allmänt om föreningen: Brf upplåter lägenheter, garageplatser och lokaler.

Övrigt


Energideklaration kommer inom kort.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 3.5 mb