Norsborg Lagmansbacken 7

  • 1 rum och kök
  • Boarea 30 kvm
  • pris 1 195 000 KR
  • Avgift 1875 kr/mån

Intill tunnelbanan och bara ca en halvtimme från Slussen finns denna nyproducerade fina lägenhet med stor balkong. Möjlighet till snabbt tilträde.

Här bor du med genomgående hög standard och det fullutrustade Marbodalköket är stilrent och har gott om förvaring. Öppen och trevlig planlösning mellan kök och allrum, och som ett extrarum på sommarhalvåret finns den stora och fina balkongen (finns 2 storlekar på balkongen, denna har den större varianten). Du bor 3 våningar upp sett från marken, från entrén så är det 1 tr upp till lägenheten. Det snygga badrummet är helkaklat med spotlights, golvvärme, vägghängd WC samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I Alby, vid Tingstorget, bor du med närhet till både stad och natur. Området ligger bara ca en halvtimme från Slussen och tunnelbanan ligger på bevämt avstånd. Mer information om bostaden, föreningen och projektet finns i länkarna till Tingstorget.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 06-1105, våningsplan 1. Hiss finns.

Storlek

1 rum och kök. Boarea ca 30m².

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Botkyrka Stadsnät. Zmarket är indraget och bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang med valfri bredbandsleverantör. Kostnad för tv/bredband/telefoni tillkommer.

Bilplats

Det kommer att finnas 53 st garageplatser i en gemensamhetsanläggning tillsammans med två närliggande bostadsrättsföreningar. Detta färdigställs under 2019 och kösystem tilllämpas.

Övriga byggnader

Gemensamt i föreningen finns ett cykel/barnvagnsrum.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 06-1105 i Tingshöjden. Pris 1 195 000 kr. Avgift 1 875 kr/mån. Övrig driftkostnad 350 kr/år, varav:
Elekricitet: 200 kr
Försäkring: 150 kr


Andel i föreningen är: 0.19606%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Tingshöjden

Övrigt


Alla lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr.

Energideklaration finns ej - kontakta mäklaren för mer information.

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter via faktablad från projektet. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör ta kontakt med byggbolaget.

Planlösning

Planlösning 2D
Planlösning 3D

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 3.75 mb