Nora Klockargränd 18

  • 7 rum
  • Boarea 172 kvm
  • Biarea 27 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2017
  • Tomtarea 378 kvm
  • pris 11 950 000 KR

Chans till läcker nyproduktion i eleganta kedjehus, 7 rum på 172 kvm och utmärkt läge med utsikt mot vacker ängsmark!

Missa inte möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt hem, i elegant utförande och attraktivt läge i Nora, nära Kvarnängsbadet och närservice! Detta kedjehus byggt 2017, är en toppmodern bostad i två plan, på generösa 172 kvm med 7 rum samt lättskött tomt på 378 kvm.

Huset har stor altan på baksidan och stenlagd uteplats på framsidan. Genom att husen är byggda med förskjutning får uteplatserna på baksidan begränsad insyn, och de ligger mot en plan gräsyta som ger gott om plats för lek och avkoppling i solen. Husen vetter dessutom mot en blomstrande sommaräng.

Interiören är stilren och smakfull med ljusa färger, hög standard, vackra trägolv och materialval, exempelvis marmorbänkar i köket. Ett sällskapsrum på vardera våning ger både barn och vuxna plats för socialt umgänge, och hela 5 sovrum ger utrymme för en stor familj alternativt extrarum till kontor, gästrum med mera. Till bostaden hör en garageplats och ett förråd i anslutning till altanen.

Planlösningen är väl genomtänkt med en entrévåning som domineras av generösa öppna ytor i kök och vardagsrum, med sagolikt ljusinsläpp från stora glaspartier som ger känslan av ateljé. Köket ligger i vinkel mot vardagsrummet och har en stor köksö med spishäll och arbetsbänk samt bardisk. Vardagsrummets frikostiga storlek ger möjlighet att dela av och skapa ytterligare ett sovrum eller gäst-/arbetsrum.

Övervåningen samlar fem rejäla sovrum mellan 7 och 14,6 kvm samt ett härligt allrum i mitten, perfekt som barnens eget sällskapsrum, bibliotek, tv-rum med mera. Badrum finns på båda våningarna och det finns frikostigt med förvaringsutrymmen i flertalet garderober och en walk-in-closet.

Området är grönt och lugnt, husen ligger nära Klockargården och Kvarnängsbadet samt en cykeltrafikpark för barn och en boulebana. Ett stenkast bort har du hela Rinkebyskogen med strövområden och motionsspår, inom 5 minuters cykelavstånd finns stall, fotbollsplan och friidrottsanläggning.

Läget är även väldigt bra vad gäller vardagsservice, med bara 5 minuters gångavstånd till Kyrkskolan med åk F-6 och Nora Herrgårds förskola. Vid Nora torg finns närlivs, postombud och pizzeria, och något längre bort finns Mörby Centrum som har ett stort butiks- och serviceutbud samt t-bana. På några minuter når E18 vilket ger smidiga förflyttningar till såväl Stockholm som till Täby Centrum, Arlanda med mera.

Välkommen att bli först i ett helt nybyggt hem, med väldigt tilltalande läge, utsikt mot en vacker äng och närhet till både service och fritidsaktiviteter!

Planlösning

Entrévåning

ENTRÉN är ett väl tilltaget kapprum med en nisch för hatt- och skohylla. Entrén har klinkergolv och är välkomnande med öppenhet mot vardagsrum och trapphus.

BADRUMMET har ett läckert klinkergolv med sexkantiga plattor samt helkaklade väggar och kring duschhörnan vikväggar i glas. I övrigt finns praktiska badrumsmöbler.

TVÄTTSTUGAN är rymlig och välutrustad med stor arbetsbänk och gott om skåpförvaring förutom tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har groventré från garaget vilket är bra när man kommer hem med blöta eller smutsiga kläder efter träning och andra aktiviteter.

VARDAGSRUMMET öppnar sig innanför hallen i en fantastisk stor och luftig sällskapsdel som rymmer en generös matplats för bjudningar och fester, och en loungedel för soffor och hemmabio, samt även ytterligare soffa eller fåtöljer i mitten. Eller så möblerar du sparsmakat för att behålla öppna ytor och mycket rymd. Vardagsrummet har två utgångar till altanen och öppnar sig mot köket som ligger i vinkel mellan vardagsrummet och framsidan.

KÖKET har fönster och utgång till både fram- och baksidan och är en inspirerande miljö för både vardagsmat och festmåltider, med inredning från Tibrokök och stora arbetsbänkar i marmor. Den rejäla köksön ger plats för hela familjen att delta i köksbestyr och matlagning. Köksön fungerar även som en social och mysig bardisk för besökare och för fika, morgonkaffe eller tidningsläsning. Allt i interiör och maskinpark är av hög standard och stilren design.

ALTANEN sträcker ut sig i ett trädäck längs hela vardagsrummet och har en underbar utsikt över en stor äng som blommar vackert på sommaren. Här kan du skapa olika "rum" från matplats och grillplats till loungedel och hörna för vilstolar, allt i soligt, ostört läge med en plan gräsmatta som inbjuder till lek, kubbspel med mera.

Övervåning

ALLRUMMET är övervåningens hjärta - ett extra vardagsrum där barnen kan hålla till när de vuxna umgås med vänner på entrévåningen. Ett separat tv-rum är också bra när man vill se på olika filmer eller när barnen vill spela tv-spel. Ytan har gott om plats för bekväma sittmöbler och rummet har fönster mot baksidan.

SOVRUM 1 är 11 kvm och har sitt fönster mot baksidan. Rummet har två egna garderober och bra plats för skrivbord med mera förutom säng. Väggarna är vita i alla rum vilket ger möjlighet till egen färgsättning.

SOVRUM 2 är ett fint barnrum på drygt 7 kvm, med fönster mot gavelsidan och plats för lekhörna med mera.

SOVRUM 3 är dryga 11 kvm, med fönster mot framsidan, även detta rum har två egna garderober.

SOVRUM 4 är bostadens master bedroom, med mycket luft och ljus på drygt 14 kvm och stort fönsterparti mot framsidan. Här ryms såväl byrå som skrivbord, och i anslutning finns en praktiskt inredd walk-in-closet.

SOVRUM 5 är ytterligare ett fint barnrum på 9 kvm, med två egna garderober och fönster mot baksidan.

BADRUMMET är lika läckert inrett som på entrévåningen, helkaklat och med likadant vackert klinkergolv, i övrigt finns ett badkar, stor vägghängd tvättställskommod samt väggspegel.

Fakta

Typ

Danderyd - Danderyd 2:177. - 2 plan. Byggår: 2017.

Storlek

Boarea ca 172m², biarea ca 27m². 7 rum

Tomt

Tomtarea 378 m² (friköpt).

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Grundmur: Betong. Stomme: Träkonstruktion. Bjälklag: Träkonstruktion. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: FTX ventilation.

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber finns indraget, 100 Mb/s.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil samt uppfart med plats för ytterligare 1 bil

Ekonomi

Pris 11 950 000 kr. Taxeringsvärde: 8 872 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 4 743 000 kr. Värdeår 2017.

Total driftkostnad 26 000 kr/år, varav:
Elekricitet: 6 000
Försäkring: 6 000
Renhållning: 2 000
Uppvärmning: 10 000
Vatten/avlopp: 2 000

Summa: ca 26.000 kr , ca 2 167 kronor/månad. Kostnader för bredband och Tv tillkommer.
Driftkostnaden är en uppskattning av säljaren pga av nyproduktion.

Servitut, planbestämmelser m m

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-06-07)

Övrigt

Energiprestanda 71 kWh/m² per år. Energiklass C.

Uppgifter om boarean och biarean skiljer sig mellan ritning (ca 172+27kvm) och fastighetsutdraget (0+0 kvm).

Fastigheten är registrerad som tomtmark (typkod 210).

GA: Danderyd Danderyd GA:7 (andel 1 av 58,5) avser besöksparkering med tillhörande anordningar, vägar och gångvägar, dagvattenledningar, belysning med tillhörande stolpar, ledningar och övriga anordningar, natur/grönområde, bullerplank. Danderyd Danderyd GA:8 (andel 1/52) avser vatten- och spillvattenledningar med tillhörande ventiler och övriga anordningar.

Avgift för Gemensamhetsanläggningar är inte fastställd - kontakta mäklaren för mer information.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.5 mb