Silverdal Johannesbergsplan 18

  • 4 rum och kök
  • Boarea 97 kvm
  • Byggår 2013-14
  • pris 3 950 000 KR
  • Avgift 5817 kr/mån

En välplanerad, modern 4:a 97 kvm finns nu tillgänglig i utsökt läge med milsvid utsikt och bra tillgång till både friluftsliv och service.

På våning 5 av 6 finner du denna trivsamma och fräscha 4:a på 97 kvm, med härlig fri utsikt från 2 balkonger, den ena mot gården och den andra mot morgonsolen, ovanför trädtopparna. Det höga läget gör att bostaden har minimalt med insyn, och stora fönster ger samtidigt ett flödande ljusinsläpp.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en extra ljus och luftig sällskapsdel med generösa ytor där man lätt kan möblera om och utöka matplatsen vid fester och middagar. Med två balkonger får du också maximal glädje av det höga läget, och kan njuta av sol både morgon och kväll tack vare balkongernas läge i öster respektive väster.

Lägenheten präglas av stora ljusa rum, gedigna materialval och stilren interiör då dessa hus är relativt nybyggda. Det gör också att ytskikt och utrustning är i väldigt gott skick. Badrummet har egen "tvättstuga" och en extra wc är praktiskt särskilt när man har gäster.

Lägenheten är uppdaterad med ny duschkabin, nytt kakel i köket samt nytt golv i sällskapsdelen 2017 och ny mikrovågsugn och inbyggd vinkyl 2018. Golvvärme finns i badrummet. Bostaden är även försedd med rökdetektorer och vattenlarm i diskbänken och inbrottslarm (Alert alarm) med utryckning av Securitas. Till lägenheten hör ett källarförråd med ingång från gården

Andra bekvämligheter är hiss hiss direkt ner till garaget. Föreningens stora fina innergård är en extra uteplats att använda till vardags på sommaren. Föreningen har i övrigt cykelförråd och barnvagnsrum samt både garageplatser och utomhus-p-platser att hyra via kö.

Här får familjen ett lugnt, barnvänligt läge med närhet till det mesta av vardagens service. I Sollentuna och särskilt i Silverdal finns väldigt bra förskolor och skolor. Kring Silverdals torg har du både närlivs, restauranger, frisör, gym och café. Till större handelsplatser som Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia tar du dig snabbt med kollektivtrafik, cykel eller bil. Den snabba anslutningen till E4 sparar mycket tid vare sig du ska till jobbet, till city eller Arlanda.

Friluftslivet är alltid nära här, med fina promenadvägar till och längs Edsvikens vatten där det även finns badplatser. I Ulriksadals motionsområde finns spår för både löpning, skidåkning och skogspromenader. Idrottsanläggningar finns i både Silverdal och Sollentuna, bland annat idrottshall och fotbollsplan. Trevliga utflyktsmål på promenad- och cykelavstånd är Ulriksdals slott och Ulriksdals trädgårdshandel. Ulriksdals värdshus ligger också relativt nära.

Från den här adressen är det gångavstånd till pendeltågsstationen i Helenelund. Från busshållplatsen på Rådanvägen alldeles utanför går dessutom direktbuss till och från city varje vardag morgon och kväll - perfekt för dig som jobbar inne i stan. Det går utmärkt att gå eller cykla till Kista Science center och Kista galleria där du har t-bana.

Välkommen till en fantastisk 4:a i högt, insynsfritt läge med sol och utsikt från två balkonger och närhet till såväl naturen som till service och kommunikationer!

HALLEN är yteffektivt planerad och välkomnande, med öppning mot köket direkt till vänster och bra plats för klädavhängning i en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar. Golvet är ekparkett och väggarna är vita.

En extra WC är bekvämt både till vardags och när man har gäster. Den är inredd med grått klinkergolv och helkaklade vita väggar.

BADRUMMET har grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Här finns en bra duschkabin och rymlig tvättställskommod, och dessutom en praktisk tvätthörna med arbetsbänk och väggskåp ovanför maskinerna.

KÖKET är smakfullt och inspirerande med stora arbetsytor och modern maskinpark där mikrovågsugn och vinkyl är nya från 2018. Köket har också nytt elegant kakel och nytt golv i hela sällskapsdelen. Stora fönster längs hela långsidan ger ljuset fritt inträde och kontakten med vardagsrummet ger en social miljö där man kan prata med familj och gäster medan man lagar mat. De öppna ytorna ger också rum för en riktigt stor matplats.

VARDAGSRUMMET utgör en frikostig och lättmöblerad förlängning av köket, i en inbjudande sällskapsdel som har plats för både en stor sittgrupp, hemmabio, bokhyllor med mera. Här bjuder man gärna hem släkt och vänner på middagar eller soffhäng, och på sommaren är det bara att öppna upp till balkongen och släppa in solen och den milsvida utsikten över trädtopparna. Vardagsrummet har vita väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 1 är rejält till storleken med gott om utrymme för skrivbord med mera förutom säng. Väggarna är vita och golvet ekparkett.

SOVRUM 2 har ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr med glas ända ner till golvet. Med utgång till "gårdsbalkongen" passar rummet bra som master bedroom, med rejäl yta för både dubbelsäng och byråer. Rummet har vita väggar och ekparkettgolv.

BALKONGEN mot innergården har ett fint västerläge med kvällssol, för sköna sommarkvällar med fika eller avkoppling i solnedgången, medan man ser ut över gården från hög höjd och utan insyn.

SOVRUM 3 är ytterligare ett väl tilltaget rum med fantastiskt ljusinsläpp från tre fönster, även här är väggarna vita och golvet ekparkett.

BALKONGEN mot öster ligger fantastiskt fritt, högt och öppet mot himlen och de gröna omgivningarna - inga hus i vägen och ingen insyn. Österläget ger skön morgonsol till underbara frukoststunder på sommaren, och avkoppling i skugga senare på dagen, med en vilstol och en bok.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 09919, våningsplan 5 av 6. Hiss finns.

Storlek

4 rum och kök. Boarea ca 97m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme + Direktverkande EL

TV- och internetanslutning

Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Telenor gällande TV, telefoni och bredband. Bredbandshastighet 100/100. Tillvalstjänster (tex. utökning av internethastighet eller tv-kanaler) beställs och betalas av den enskilda medlemmen.

Bilplats

Två gemensamma uppvärmda garage med 70 platser. Garageplatserna kostar 1163 kr per månad.
34 utomhusplatser uthyres för 400 kr per månad.
Separat kö tillämpas.

Övriga byggnader

Det finns källarförråd, cyckel- och barvagnasrum samt gemensam innergård.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 09919 i Silverdals Kulle 1. Pris 3 950 000 kr. Avgift 5 817 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme samt vatten.
Utöver månadsavgiften tillkommer obligatoriskt tillägg för Kabet-TV, telefoni och bredband ca 220/månad, obligatoriskt El-tillägg ca 375 kr/månad samt hemförsäkring ca 550 kr/månad.
Totalt ca 1 145 kr/månad, sammanräknat per år ca 13 740 kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen.
Andel i föreningen är: 1.13303%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Silverdals Kulle 1. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Energiprestanda 110 kWh/m² per år.

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Avgiften höjdes med 2% i januari 2019 (5 817 kr efter höjning), inga vidare planerade avgiftsförändringar för 2019, uppgifter från föreningen (2019-01-07)

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Överlåtelseavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb