Stocksund Johan Banérs väg 19

  • 5 rum och kök, varav 4 sovrum
  • Boarea 189 kvm
  • pris 9 900 000 KR
  • Avgift 3191 kr/mån

I hjärtat av Stocksund väntar denna bostadsrätt med mycket villakänsla och flertalet lyxiga inslag som bastu, jacuzzi och täljstenskamin!

Stora öppna sällskapsytor, läckert designat kök och två uteplatser väntar i denna välutrustade och modernt inredda bostad på 189 kvm + 59 kvm biarea i Stocksunds lugna villaområden. Här kombinerar du bostadsrättens fördelar med känslan av att bo i eget hus, dessutom med låga boendekostnader.

Planlösningen tar tillvara ytorna optimalt, med en sällskapsdel som får ta för sig ordentligt över rejäla och ljusa ytor med plats för både loungedel, matsalsdel och tv-hörna. Vardagsrummet är öppet mot köket som flödar av ljus från ett stort fönsterparti, och utöver de tre sovrummen i fil längs entrésidan finns ett stort master bedroom samt relaxdel i souterräng nedanför köket.

På motsatt sida från köket öppnar vardagsrummet ut mot en härlig uteplats med utejacuzzi - ett perfekt komplement till husets bastu. På framsidan finns ytterligare en solig uteplats med stenläggning, där man gärna slår sig ner med kaffe eller frukostbricka och myser.

Efter bad och bastu är det trevligt att värma sig vid den fina täljstenskaminen i vardagsrummet. Ytorna i huset inbjuder till mycket gästfrihet och passar en social familj som älskar att bjuda hem släkt och vänner. Fyra bra sovrum ger samtidigt gott om egna utrymmen i detta hus som passar bra för allt från ett par till en barnfamilj på fem personer.

Bostaden är byggd 2001 och präglas av en stilren inredning av genomgående hög klass vad gäller både materialval, färger och utrustning. Interiören är ljus och smakfull med golv i bok (Tarkett) och flertalet fina detaljer som rader med infällda spotlights i vardagsrummet, påkostat Noltekök i svart, inbyggd hylla i vardagsrummet samt inbyggd garderob i lite japansk stil i ett av sovrummen.

Då det finns två uteplatser men ingen arbetskrävande tomt är bostaden perfekt för en aktiv familj som söker ett lättskött och underhållsfritt hem. En betydande fördel är den låga avgiften som gör boendekostnaden relativt låg. En p-plats ingår också i avgiften.

Läget är lugnt och insynsfritt i centrala Stocksund, med närhet till förskola, skola och idrottsplats och inte minst till vattnet som omger Stocksund, med tillgång till både bad och flera småbåtshamnar.

Buss 601 går till Mörby centrum där du har både t-bana, flera andra busslinjer samt ett stort utbud av butiker och service. Med bil går det snabbt att komma ut på E18 och vidare till city eller E4.

Välkommen till en optimal kombination av villakänsla och bekväm bostadsrätt, påkostat inredd och i ett ypperligt läge mitt i Stocksund!

Planlösning

HALLEN är ett välplanerat separat kapprum med svart klinkergolv och ljusa randiga tapeter. Här finns gott om plats för klädavhängning och till höger finns två bra förvaringsutrymmen. I taket sitter infällda spotlights.

BADRUMMET är frikostigt med både utrymme och bekvämligheter - här finns både stort hörnbadkar, separat duschhörna med betongglasvägg samt rymlig och elegant badrumsinredning som matchar kaklet på golv och väggar.

KÖKET är ett Noltekök som gjordes nytt 2008, med svarta underskåp, robusta svarta bänkskivor samt vita överskåp. Den stora centrala köksön ger bra arbetsytor och väl valda snygga beslag och rejält med både skåpförvaring och hyllor gör köket lättarbetat och inspirerande. Öppenheten mot vardagsrummet är också trevlig när man har gäster. Maskinparken omfattar spishäll och fläkt i köksön, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt inbyggd ugn.

VARDAGSRUMMET sträcker ut sig över stora ljusa ytor som rymmer allt från soffor och fåtöljer till en flexibel matplats för både vardagsmåltider och fester - allt i en väldigt inbjudande miljö med mycket ljus från höga fönsterpartier och glasdörrar ut till uteplatsen. Den exklusiva täljstenskaminen (Kivi) påminner om en kakelugn och är ett häftigt inslag i rummet, samtidigt som den ger möjlighet att njuta av en sprakande brasa under kulna vinterkvällar.

UTEPLATSEN utgörs av ett väl tilltaget och robust trädäck som ligger fint och insynsskyddat på gavelsidan. Den inramas av en häck och har bra ytor för både grill, matbord och vilstolar. Här väntar många sköna sommardagar och -kvällar med grillning, mys och avkoppling med familj och vänner.

SOVRUM 1 närmast hallen är ett bra barnrum med fönster mot entrésidan och plats för både säng och skrivbord med mera. Väggarna är vita och golvet i bok (Tarkett).

SOVRUM 2 nås från vardagsrummet och har också sitt fönster mot entrésidan. Även detta rum har bra plats ör möbler förutom säng, i ett rum med vita väggar och Tarkettgolv.

SOVRUM 3 är ett rymligt rum med AC och generösa ytor och underbart ljusinsläpp från stora fönster i insynsfritt läge. En inbyggd garderob i lite japansk stil ger gott om egen förvaringsplats, och matchas fint av väggarnas träpanel.

SOVRUM 4 är en mysig och mycket rymlig del i souterräng som nås via en trappa innanför köket. Storleken, det avskilda läget samt inredningen med vackert klinkergolv med vattenburen golvvärme och blommig fondtapet gör det perfekt som master bedroom, med gott om plats för övrigt möblemang förutom dubbelsäng.

RELAXDELEN i souterrängplanet är riktigt lyxig med bastu och rejäla utrymmen för loungefåtöljer där man kan koppla av. Här finns givetvis även dusch med glasvägg samt vägghängd wc och tvättställskommod. Relaxdelen är i övrigt mycket stilfullt inredd med inbyggda hyllor i de vita kaklade väggarna som matchas av svart klinkergolv med golvvärme (el).


Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1002, våningsplan 1 av 1. Hiss finns ej.

Storlek

5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea ca 189m², biarea ca 59m².

Byggnad


Nytt Noltekök 2008. Uppvärmning: Bergvärmepump installerad 2007

Bilplats

En parkeringsplats tillhör bostadsrätten

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1002 i Sädesgärdet. Pris 9 900 000 kr. Avgift 3 191 kr/mån. Övrig driftkostnad 917 kr/år, varav:
Elekricitet: 667 kr
Försäkring: 250 kr

Avgift för bredband och TV tillkommer. Uppgifterna kommer från säljaren
Andel i föreningen är: 38.3%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Sädesgärdet. Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten Sädesgärdet 11 år 2001. Föreningen har totalt 4 bostadsrättslägenheter.

Övrigt

Juridisk person kan köpa bostadsrätten.

Energideklaration har ej gått att få tag på - kontakta mäklaren för mer information.

Inga planerade förändringar avseende månadsavgiften är planerad enligt uppgift från styrelsen ( 2018-04-03).

Enligt uppgift från bostadsrättsföreningen finns upplåten mark - 1 parkeringsplats samt två uteplatser (se den ekonomiskaplanen sid 4).

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Ingen överlåtelseavgift betalas av köparen.
Ingen pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Planlösning

Övreplan
Källarplan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb