Järvastaden Fornbyvägen 20

  • 5 rum
  • Boarea 124 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2017
  • Tomtarea 220 kvm
  • pris 8 150 000 KR

Nybyggt och elegant radhus med tillval såsom braskamin. 5 rum i "Sumpan" med skog och motionsspår utanför dörren!

Denna villa har en fantastisk kombination av stadsliv och "ett hus vid skogens slut", belägen i Sundbyberg, Sveriges befolkningstätaste kommun, och samtidigt i Järvastadens ytterkant alldeles vid skogen där du har löpspår och naturreservat med fornlämningar.

Huset är i toppskick och mycket välplanerat med stora sällskapsytor på entrévåningen och fyra sovrum, alternativt tre sovrum och ett allrum, på övre plan. Bostadens placering är ostörd och fin med en damm och en grön sluttning på baksidan. Arkitekturen är väldigt fint anpassad i färger och utformning till den kringliggande naturen.

Altanen ger härliga möjligheter att njuta av solig avkoppling på sommaren. Den är hela 19,5 kvm och får sol hela dagen i fint söderläge. Tomten är lättskött och lagom stor, samtidigt som här finns bra plats för trädgårdspyssel. Intill altanen finns ett bra förråd på 4 kvm.

Interiören är av hög standard med smakfulla materialval och genomtänkta lösningar för en barnfamilj, exempelvis rejält med förvaringsutrymmen, stor tvättstuga och rymliga sovrum. Fönsterbänkarna är i natursten och golven är genomgående ekparkett utom i badrum och tvättstuga som har klinker.

Läget är mycket lugnt och grönt, på en återvändsgata i Järvastadens yttre "hörn" mot Ursvik. Här är det bara att dra på sig löparskorna eller skidorna och ge sig ut i spåren, eller ta med barnen på utflykt i skog och mark. Förskolor och skolor finns det gott om i stadsdelen och det här huset ligger bara ett par minuter från Vittras förskola och skola. Även Ursviksskolan ligger på några minuters gångavstånd liksom fotbollsplan och sporthall. Det finns också flera privata stall mindre än en kilometer bort.

Järvastaden är rikt utrustad med service av alla de slag, exempelvis har du här gångavstånd till mataffär och flera restauranger, bland annat två pizzerior, sushi/thairestaurang, libanesisk restaurang, kemtvätt och frisör. Allt i en stadsdel med karaktär av mysig, lugn och barnvänlig trädgårdsstad.

Kommunikationerna är väldigt smidiga - från din fridfulla hörna vid skogskanten kan du promenera till Hallonbergens t-bana eller ta en längre promenad till Ulriksdals pendel. Restiden till Stockholms central är runt en halvtimme och till Kista centrum cirka 20 minuter. Området trafikeras även av bussar, bland annat direktbuss till Stockholms universitet, Solna centrum och Mall of Scandinavia.

Välkommen till ett hus där det bara är att flytta in och njuta av livskvalitet, natursköna omgivningar och ett praktiskt hem, med gångavstånd till all tänkbar service.

Planlösning

Entréplan

HALLEN välkomnar in på ett svart klinkergolv, i ett bra och kapprum med inbyggd skjutdörrsgarderob direkt till höger och bra plats för ytterligare klädförvaring till vänster.

BADRUMMET har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns en rymlig duschhörna samt bra badrumsmöbler med vägghängd tvättställskommod, stor spegel och inbyggd hylla.

KÖKET är generöst med både förvaringsutrymmen och arbetsytor, i en ljus, trivsam miljö som också är sällskaplig då köket öppnar upp mot vardagsrummet. Utrustning och skåpinteriör är moderna och funktionella med fullutdragslådor som gör det enkelt att hitta det man ska ha. Inredningen är från Vedum och maskinparken från Bosch, med inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd, spishäll och fläkt samt integrerad diskmaskin. Köksön vid framsidans fönster ger extra skåp och dessutom en bardisk. Här ryms även en mindre matplats.

VARDAGSRUMMET flödar av ljus från de fantastiska fönsterpartierna längs hela baksidan, med fri och ogenerad utsikt över dammen. Braskaminen är både elegant och ger mycket mysfaktor när man tänder upp en sprakande brasa under mörka kvällar. Här har man också gett vardagsrummet rejält med ytor för att skapa luft och rymd för sällskapsliv och vardagsavkoppling med familjen. Inramningen av vita väggar, de stora glaspartierna och parkettgolvet förstärker den ljusa känslan.

ALTANEN är gediget byggd och sträcker ut sig i ett härligt, inbjudande trädäck på över 19 kvm, med perfekt solläge. Här kan du möblera med både matbord, grill och vilstolar eller sköna utesoffor. Se fram emot semesterkänsla i vardagen, med enkelheten att gå ut på ditt eget soldäck och koppla av, njuta av långfrukost på helgen, bjuda in till grillkvällar eller sommarmingel.

TVÄTTSTUGAN är fräsch och yteffektiv med gott om svängrum på få kvadratmeter. Ovanför maskinerna finns en arbetsbänk och överskåp för förvaring av tvättmedel med mera. Tvättstugan har svart klinkergolv och vita väggar.

Övre plan

SOVRUM 1 är ett spatiöst och frikostigt master bedroom med en hel egen garderobsvägg med skjutdörrar - lätt att hålla ordning på och få undan kläder. Här finns även bra plats för exempelvis skrivbord förutom dubbelsäng. Fönstret ger en fri utsikt över baksidan och dammen. Väggarna är vita.

SOVRUM 2 är ett fint barnrum på 8,5 kvm med bra ljusinsläpp och planlösning som ger flera alternativ för möblering. Rummet vetter mot baksidan och har fönster åt två håll. Det passar även bra som allrum, arbetsrum eller gästrum. Väggarna är vita.

SOVRUM 3 och 4 är två mysiga, ljusa barnrum, på 8 respektive 11,5 kvm. Båda har gott om plats för flera möbler samt fönster mot entrésidan. Båda har också vita väggar liksom övriga sovrum.

BADRUMMET har svart klinkergolv och helkaklade vita väggar. Till skillnad från nedre badrummet finns ett badkar som är lätt att städa under och i övrigt likadan inredning som på nedervåningen.Fakta

Typ

Sundbyberg - Betslet 10. - 2 plan. Byggår: 2017.

Storlek

Boarea ca 124m². 5 rum

Tomt

Tomtarea 220 m² (friköpt).

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Plåt och sedumtak på förrådet. Utv. plåtarbete: Lackad plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme

Ekonomi

Pris 8 150 000 kr. Taxeringsvärde: 5 700 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 3 020 000 kr. Värdeår 2017.

Total driftkostnad 19 000 kr/år, varav:
Elekricitet: 10 000
Försäkring: 4 200
Samfällighet: 4 300
Uppvärmning: 10 000
Vatten/avlopp: 500

Summa ca kr per månad. I kostnaden för uppvärmning ingår kostnad för hushålsel och varmvatten. Samfällighetsavgiften inkluderar sophämtning samt parkering och tillhörande elstolpe. Tillkommer gör kostnaden för tv och internet om ca 250 kr er månad. Uppgifterna avseende driftskostnader kommer från säljaren

Servitut, planbestämmelser m m

Servitut: Officialservitut Parkering; Officialservitut Tillträde
Rättigheter-last: Officialservitut Tillträde

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-10-18)

Övrigt

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Energideklaration ej utförd - kontakta fastighetsmäklaren för frågor.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Ingen fastighetsskatt tom. inkomsttaxeringen 2031.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb