Järvastaden Fornbyvägen 20

  • 5 rum, varav 3-4 sovrum
  • Boarea 124 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2017
  • Tomtarea 220 kvm
  • pris 8 150 000 KR

Nybyggt och elegant radhus med tillval såsom braskamin. 5 rum i "Sumpan" med skog och motionsspår utanför dörren!

Denna villa har en fantastisk kombination av stadsliv och "ett hus vid skogens slut", belägen i Sundbyberg, Sveriges befolkningstätaste kommun, och samtidigt i Järvastadens ytterkant alldeles vid skogen där du har löpspår och naturreservat med fornlämningar.

Huset är i toppskick och mycket välplanerat med stora sällskapsytor på entrévåningen och fyra sovrum, alternativt tre sovrum och ett allrum, på övre plan. Bostadens placering är ostörd och fin med en damm och en grön sluttning på baksidan. Arkitekturen är väldigt fint anpassad i färger och utformning till den kringliggande naturen.

Altanen ger härliga möjligheter att njuta av solig avkoppling på sommaren. Den är hela 19,5 kvm och får sol hela dagen i fint söderläge. Tomten är lättskött och lagom stor, samtidigt som här finns bra plats för trädgårdspyssel. Intill altanen finns ett bra förråd på 4 kvm.

Interiören är av hög standard med smakfulla materialval och genomtänkta lösningar för en barnfamilj, exempelvis rejält med förvaringsutrymmen, stor tvättstuga och rymliga sovrum. Fönsterbänkarna är i natursten och golven är genomgående ekparkett utom i badrum och tvättstuga som har klinker.

Läget är mycket lugnt och grönt, på en återvändsgata i Järvastadens yttre "hörn" mot Ursvik. Här är det bara att dra på sig löparskorna eller skidorna och ge sig ut i spåren, eller ta med barnen på utflykt i skog och mark. Förskolor och skolor finns det gott om i stadsdelen och det här huset ligger bara ett par minuter från Vittras förskola och skola. Även Ursviksskolan ligger på några minuters gångavstånd liksom fotbollsplan och sporthall. Det finns också flera privata stall mindre än en kilometer bort.

Järvastaden är rikt utrustad med service av alla de slag, exempelvis har du här gångavstånd till mataffär och flera restauranger, bland annat två pizzerior, sushi/thairestaurang, libanesisk restaurang, kemtvätt och frisör. Allt i en stadsdel med karaktär av mysig, lugn och barnvänlig trädgårdsstad.

Kommunikationerna är väldigt smidiga - från din fridfulla hörna vid skogskanten kan du promenera till Hallonbergens t-bana eller ta en längre promenad till Ulriksdals pendel. Restiden till Stockholms central är runt en halvtimme och till Kista centrum cirka 20 minuter. Området trafikeras även av bussar, bland annat direktbuss till Stockholms universitet, Solna centrum och Mall of Scandinavia.

Välkommen till ett hus där det bara är att flytta in och njuta av livskvalitet, natursköna omgivningar och ett praktiskt hem, med gångavstånd till all tänkbar service.

Fakta

Typ

Sundbyberg - Betslet 10. - 2 plan. Byggår: 2017.

Storlek

Boarea ca 124m². 5 rum, varav 3-4 sovrum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomt

Tomtarea 220 m² (friköpt).

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Plåt och sedumtak på förrådet. Utv. plåtarbete: Lackad plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme

Ekonomi

Pris 8 150 000 kr. Taxeringsvärde: 5 700 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 3 020 000 kr. Värdeår 2017.

Total driftkostnad 29 000 kr/år, varav:
Elekricitet: 10 000
Försäkring: 4 200
Samfällighet: 4 300
Uppvärmning: 10 000
Vatten/avlopp: 500

Summa ca kr per månad. I kostnaden för uppvärmning ingår kostnad för hushålsel och varmvatten. Samfällighetsavgiften inkluderar sophämtning samt parkering och tillhörande elstolpe. Tillkommer gör kostnaden för tv och internet om ca 250 kr er månad. Uppgifterna avseende driftskostnader kommer från säljaren

Övrigt

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Energideklaration ej utförd - kontakta fastighetsmäklaren för frågor.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Parkering, 0183-15/20.29
Förmån: Officialservitut Tillträde, 0183-15/20.21

Rättigheter last

Last: Officialservitut Tillträde, 0183-15/20.20

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sadeln GA:3, Gemensamhetsanläggning: Sundbyberg Sadeln GA:4

Planbestämmelser

Detaljplan (2010-10-18)

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Dokument

Länkar

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb