Järvastaden Dammtorps allé 12

  • 2 rum och kök
  • Boarea 48 kvm
  • pris 2 500 000 KR
  • Avgift 2746 kr/mån

En mycket välplanerad och modern 2:a, med stor balkong och ypperligt läge i mysiga och servicetäta Järvastaden nära fina naturområden.

En 2:a på 48 välplanerade kvm väntar på dig som söker ett hem att bara flytta in i - en bostad som är fullt modernt utrustad, fräsch och i nyskick. Lägenheten präglas av stora öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum över drygt 25 kvm, med härligt solig och väl tilltagen balkong i söderläge. Både hall och badrum är också rymliga, badrummet är utrustad med "egen" tvättstuga vilket är bekvämt.

Den smarta planlösningen tar tillvara ytorna maximalt, vilket gör att även sovrummet är rymligt och ljust, liksom hall och badrum. Sovrummet har inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Interiören är genomgående ljus och gedigen med genomgående vita väggar, mattlackade ekparkettgolv, klinker i badrummet samt frikostig skåpinredning i köket.

Läget är strategiskt med tillgång till såväl Ursviks stora naturområden med motionsspår och utegym, som service och kommunikationer. Överjärva gård och Ulriksdals slott och trädgårdscafé är mysiga utflyktsmål och det finns gott om idrottsanläggningar med mera i närheten, exempelvis Ulriksdals golfbana.

Läget är även perfekt för dig som vill ha nära till allt från träning och rekreation till service. Exempelvis finns kemtvätt, skrädderi, skomakare, frisörer och en populär välsorterad Ica-butik. Större handelsplatser och gallerior som Mall of Scandinavia, Kista och Sollentuna centrum når du snabbt med både cykel, bil och buss. Det är även nära till Friends Arena med både fotboll och många andra evenemang.

Goda kommunikationer åt flera håll gör det lätt och smidigt att röra sig från Järvastadens mysiga småstadskänsla till jobb, citypuls eller andra delar av stan. Från närmaste busshållplats går bussar till bland annat Hallonbergens tunnelbana och pendeltåget i Ulriksdal. Det går också bra att promenera på bara 7 minuter till Ulriksdal och pendeln.

Välkommen till en sällskaplig, modern och fräsch 2:a med stor balkong, öppen planlösning och mycket rymd på 48 kvm, samt ypperligt läge centralt i Järvastaden!

Planlösning

HALLEN är praktisk och bra planerad med inbyggd garderob och gott om plats för avhängning. Golvet är parkett och väggarna är vita.

BADRUMMET är fräscht och stilrent, lättstädat och rymligt, med grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Duschväggarna i glas ger bra svängrum då de fälls in och ger bra stänkskydd medan man duschar.

KÖKET är modernt utrustat och smakfullt inrett med snyggt grått stenkakel ovanför arbetsbänken. Maskinparken är i rostfritt och omfattar kyl och frys, induktionshäll och varmluftsugn, fläkt, inbyggd mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Skåpen ger rejält med förvaringsutrymme och köket är socialt och trevligt tack vare öppenheten mot vardagsrummet, samtidigt som väggen/köksdelen ger både viss avgränsning och extra arbetsytor och skåp. Vid fönstret ryms en matplats för 2-4 personer.

VARDAGSRUMMET, som tillsammans med köket har en yta på hela 25,5 kvm, är härligt inbjudande och avkopplande med stort fönsterparti som släpper in massor med ljus, och spatiösa ytor för sittmöbler, bokhylla och hemmabio vid väggen mot köket. Ett perfekt genomtänkt rum för att ge mycket plats för både sällskapsliv och vardagsliv, inramat av vita väggar och det ljusa parkettgolvet.

BALKONGEN är väl tilltagen med hela 8 kvm att inreda med bekväma sittmöbler och vilstolar där du kan njuta i fulla drag av sol och värme på sommaren. Balkongen vetter mot söder vilket ger sol hela dagen.

SOVRUMMET är väl avvägt, med utrymme för en dubbelsäng samt exempelvis byrå eller ett litet skrivbord förutom dubbelsäng. Här finns även en stor inbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar som sparar plats. Väggarna är vita och golvet parkett.


Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 31-1103, våningsplan 2 av 5 (1 trappa) . Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 48m².

TV- och internetanslutning

Till varje lägenhet hör en obligatorisk anslutning till tv, bredband och telefoni. Avgiften är 244 kr per månad.

Bilplats

I kringliggande föreningar finns garage där man kan hyra in sig. Utöver det är det boendeparkering på gatan.

Övriga byggnader

I huset finns källarförråd samt barnvagns- och rullstolsförråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 31-1103 i Brf Daggkåpan i Järvastaden. Pris 2 500 000 kr. Avgift 2 746 kr/mån.
Andel i föreningen är: 1.179%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Daggkåpan i Järvastaden. Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Daggkåpan i Järvastaden omfattar 60 lägenheter i fyra hus på Dammtorps allé 8 - 14 i Solna. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Energiprestanda 85 kWh/m² per år

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen.

Överlåtelseavgift är 1 138 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 455 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 3.5 mb