Sollentuna Centrum Bergsbovägen 17F

  • 2 rum och kök
  • Boarea 48 kvm
  • Byggår 1989
  • budstart 2 750 000 KR
  • Avgift 2388 kr/mån

Välkommen till en ljus, optimalt planerad 2:a om 48 kvm med balkong och öppen planlösning i det arkitektritade Gerberhuset, ett stenkast från centrum.

Härligt ljus från tre håll och en social, öppen planlösning karaktäriserar denna arkitektritade 2:a om 48 kvm. Läget mot villaområde och grönska är lugnt och fridfullt men samtidigt med bara någon minuts promenad till Sollentuna centrum. Lägenheten är inrymd i det kända Gerberhuset från 1980-talet som 2012 ombildades och renoverades till 14 bostadsrättslägenheter. Bostadens läge i fastigheten, med ingång från entréplan och utgång till balkong i souterräng gör den extra tillgänglig utan att det medför någon insyn.

Den extra takhöjden gör att lägenheten känns stor och tillsammans med de glasade dubbeldörrarna till balkongen och fönster åt tre håll, ger det en känsla av ljus, luft och rymd. Den yteffektiva planeringen och den öppna planlösningen skapar ett hem som gjort för umgänge med plats för härliga sociala middagar med familj och vänner.

Inredningen är genomgående ljus med vita väggar och eklamellparkett i kök, vardagsrum och sovrum samt klinker i hall och badrum, det senare med golvvärme. Till lägenheten hör en parkeringsplats intill huset, kostnad 300 kr/mån. 2018 installerades laddstolpar som smidigt och enkelt sköts via en app.

Bara någon minuts promenad bort ligger Sollentuna centrum med allt man kan behöva av butiker, mataffärer, restauranger och service. Här finns även bio, bibliotek, vårdcentral och gym.

Möjlighet till friluftsliv, strövtåg i skog och mark, bad, löpning och skidåkning har du i och runt Edsvikens skogar och motionsspår, allt på bara tio minuters promenadavstånd. Rösjön med bad, löp- och skidspår ligger ca tio minuter bort med bil. I Sollentuna finns också simhall och flertalet idrottsplatser, bland annat Sollentunavallen.

Till både bussar och pendeltåg i Sollentuna centrum är det bara några minuters gångväg. Med pendeltåget når du Stockholms city på bara en kvart och med buss kan du smidigt åka till bland annat Kista, Karolinska sjukhuset, Vällingby och Jakobsberg.

Välkommen till ett härligt ljust boende, optimalt planerat och med service, shopping och kommunikationer ett stenkast bort.

PLANLÖSNING

HALLEN är yteffektiv med plats för avhängning och förvaring.

BADRUMMET är välplanerat och sobert med vita helkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Duschväggen är vikbar och av elegant klarglas. Tvättställskommoden är svart med flera lådor och tillsammans med badrumskåpet ger det utmärkta förvaringsmöjligheter. Mitt emot duschen finns en praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

KÖKET ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och är välutrustat med mycket plats för förvaring i skåp och lådor. Luckorna är vita, liksom kaklet och bänkskivan är svart.

VARDAGSRUMMET har ett härligt ljusflöde genom fönster i vinkel samt de dubbla, helglasade balkongdörrarna. Här finns plats för mysigt soffhäng liksom förvaring förutom ett matbord med plats för fyra. Genom den öppna planlösningen med köket bildar rummet en skön social yta där du kan umgås med dina vänner samtidigt som du lagar mat.

BALKONGEN blir ett extra rum på sommaren och har sol från morgonen fram till kl. 14-15. Här kan du njuta av frukostkaffet eller slappna av i en skön vilstol och betrakta grönskan.

SOVRUMMET är praktiskt och ljust med fönster åt två håll och med mycket plats för förvaring i garderoberna som upptar en hel vägg.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 207. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 48m².

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV via Bredbandsbolaget. Bredband (fiber) via Bredbandsbolaget.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 207 i Brf Tombolan Nytorp. Budstart 2 750 000 kr. Avgift 2 388 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring ca 165 kr/månad, hushållsström ca 250 kr/månad, TV ca 250 kr/månad samt internet ca 300 kr/månad.
Totalt ca 965 kr per månad, sammanräknat per år ca 11 585 kr.
Uppgifter från säljaren.
Andel i föreningen är: 3.4657%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Tombolan Nytorp. Organisationsform: Bostadsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Överlåtelseavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb